V zimě v sukni? Není problém

Nosíš ráda sukni nebo šaty? A co v zimě? Chceš být i v zimě za dámu? Patříš mezi ženy nadmíru otužilé nebo je ti pořád zima? 


Máme pro tebe dobrou zprávu. Sukně se v ani chladném počasí nemusíš vzdát. Tenké silonky asi bohužel během chladných dní nebudou úplně to pravé. Ale i tak můžeš v zimě ukázat nohy díky našim teplým dámským merino punčochám. Pak si klidně vezmi i tu nejkratší sukni i v zimě. Merino vlna se o tvé pohodlí a teplo postará.


Jak vybrat správné punčochy na zimu? V naší nabídce najdeš několik druhů dámských merino punčocháčů, které patří mezi nejoblíbenější produkty našich zákazníků od norské značky SAFA. Pojďme se na to společně podívat. 


1. Na Bergam pořídíš vlněné dámské punčochy s vysokým obsahem merino vlny. V těch si na tebe ani ty největší mrazy nepřijdou. Díky merino vlně (70%) jsou dámské merino punčocháče hřejivé a dobře absorbují vlhkost. Polyamid (25%) dodává odolnost vůči trhání a odření a lycra (5%) se postará o to, že dobře padnou a vydrží déle.

2. Vlněné merino punčocháče s hedvábím, to je luxus a praktičnost v jednom. Díky merino vlně (50%) jsou hřejivé a dobře absorbují vlhkost. Přírodní hedvábí (25%), nejjemnější přírodní vlákno, výborně saje pot, je lehké a lesklépevné, téměř nemačkavé. Přírodní hedvábí je nejjemnější přírodní textilní surovina.

3. Praktické punčochové legíny s vysokým obsahem merino vlny (70%) využiješ k sukni, případně jako podvlékací kalhoty. Prostě 2v1 od chundelatých oveček, které si zamiluješ. 

Potřebuješ poradit s výběrem vhodného oblečení pro sebe a tvé nejbližší? Napiš nám na sylvie@bergam.cz

Bergam není jenom další e-shop. Jsme tady pro vás.