Pomoc, mám pořád studené nohy.

Teploměr doma ukazuje příjemné teploty ale tvoje nohy jsou stále studené? Když nepomáhá horký čaj nebo čokoláda, je možné, že tělo potřebuje něco jiného. Ptáš se co to je?

✔️Je možné, že se ti tvoje tělo snaží říct ZPOMAL. Jedním z hlavních důvodů totiž bývá vyčerpání, nedostatek spánku a stres.

✔️ Studené nohy a ruce často mohou také naznačovat i něco vážnějšího (cukrovka, hypofunkce štítné žlázy nebo tzv. Raynaudova nemoc - náhlé zúžení tepének, které zásobují prsty). To je třeba nechat vždy na posouzení lékaři.

Chceš dopřát svým nohám norský luxus? Pak si přečti náš článek tady a věz, že nákup merino ponožek na sebe nenechá dlouho čekat. 

Zajímá tě, jak se zbavit studených nohou?

1️⃣ Kromě kvalitního spánku, odpočinku a pohodové mysli se zaměř také na dostatek pohybu.

2️⃣ Do svého jídelníčku přidej zázvor, česnek, chilli, skořici. 

3️⃣ Dopřej si každý den studenou sprchu a začni se postupně otužovat.

❗️Zabal své nohy do kvalitních vlněných merino ponožek. Merino ponožky jsou úžasné a je snad povinností mít alespoň jedny doma. 

A pokud máš problém, a nohy se ti často potí, pak si prečti náš článek tady, a tvůj problém bude vyřešen. 

Chceš, aby tvoje ponožky splňovaly nejvyšší nároky na funkčnost a měly výborné izolační vlastnosti, prodyšnost a vysokou absorpční schopnost, tak ponožky z merino vlny jsou ta nejlepší volba. Merino ponožky mají navíc antialergenní vlastnosti a jsou tak vhodné pro citlivou pokožku. Merino ponožky jsou krásně pružné a příjemné na každodenní nošení.

Potřebuješ poradit s výběrem vhodného oblečení pro sebe a tvé nejbližší? Napiš nám na sylvie@bergam.cz

Bergam není jenom další e-shop. Jsme tady pro vás.