Psssst, o pocení nohou se často nemluví. Vlna pomohla nám a pomůže taky tobě.

Možná to znáš taky. Pocení nohou je opravdu nepříjemná záležitost, o které se často nemluví. Proto nám to nedá a chceme s tebou sdílet to, jak se tohoto nepříjemného pocitu zbavit. Náš problém s pocením nohou je vyřešen. Nepochybujeme o tom, že pomůžeme i tobě. Ptáš se jak?

Ponožky z chundelatých merino oveček! Určitě si teď představíš ty pletené ponožky od babičky, ve kterých ti často i v zimě bylo velké teplo. Ne, opravdu už tomu tak není.

To, co nás na merino ponožkách nadchlo, ti prozradíme hned na začátku. Merino ponožky ti pomohou s nepříjemným pocitem zpocených nohou. Jak je to možné? Merino vlna má úžasnou vlastnost, díky které vlhkost absorbuje a následně odvádí od těla pryč.

Trápí tě problém studených nohou? Pak je na čase přečíst si článek tady, a hned budeš vědět jak tento problém vyřešit. 



Merino ponožky taky nejsou vhodné prostředí pro život bakterií, proto nezapáchají ani po dlouhém nošení. Zápach způsobují bakterie, které dávají přednost ,,rovným stěnám" syntetických tkanin. Vlákno merino vlny má velmi kadeřavou strukturu, proto jsou ponožky z merino vlny skvělým společníkem pro pohodlí vašich nohou i během letních dní.

Merino ponožky jsou jemné a pružné a díky tomu se dokonale přizpůsobí tvaru tvoji nohy.

Pozor, jako bonus ještě jedna dobrá zpráva. Merino ponožky v zimě sice hřejí ale v létě chladí

Chceš si dopřát norský luxus v podobě merino ponožek od značky SAFA? Pak mrkni sem. 

Určitě také s malými dětmi řešíš v zimě holé kotníky, které čouhají z kalhot. Tento problém vyřeší na naše merino punčocháče z té nejlepší norské merino vlny. Ne nadarmo jsou merino punčocháče a ponožky tím nejprodávanějším produktem na našich stránkách. 

Potřebuješ poradit s výběrem vhodného oblečení pro sebe a tvé nejbližší? Napiš nám na sylvie@bergam.cz 

Bergam není jenom další e-shop. Jsme tady pro vás.