Děti se při hře rychle zpotí a prochladnou.

Děti se v zápalu hry rychle zpotí. Zabraň tomu, že prochladnou, díky chytrému oblečení z merino vlny. Chvílí běží a skáčou, pak jedou závody na odrážedle, nakonec sedí na zemi a staví ten úplně největší hrad z písku. Hraní a pohyb na čerstvém vzduchu jsou rozhodně ty nejprospěšnější dětské aktivity.
 
Dětský organizmus je ale velmi vnímavý a rychle reaguje na rozdíly teplot. Děti ale většinou nemají čas myslet na to, jestli je jim právě teď teplo nebo zima. Nemají čas zápasit s oblečením a svlékat a oblékat se. Pokud tě tento problém trápí, je tady merino oblečení, které ti rozhodně ušetří nemálo starostí.
 
Nezapomínej na to, že ŽIVOT SE ODEHRÁVÁ VENKU. Nechat děti venku objevovat, běhat, řádit a zašpinit se, to je to nejlepší, co pro ně můžeš udělat. Nechme děti poznat přírodu a zamilovat se do ní. Jen tak se k ní  budou chovat ohleduplně a s úctou.
 
Zajímá tě víc o tom, proč pořídit dětem oblečení z merino vlny v létě? Přečti si náš blogový článek, a hned budeš vědět odpověď. 
 
 
 
Pocit z nošení merino oblečení v létě je opravdu NEPŘEKONATELNÝ. Bavlna ani syntetické vlákno se zdaleka nevyrovná všem těm výjimečným vlastnostem. Dopřej svým dětem jedinečný luxus merino oblečení. Lidské tělo vyrábí teplo pohybem, uvolňuje vlhkost a vlhkost odvádí teplo od těla. Obyčejné oblečení, pokud nasákne potem, začne namísto izolace chladit.
 
Merino vlna dokáže absorbovat vlhkost až do třetiny své váhy, aniž by se snižovaly její izolační vlastnosti. Merino díky své struktuře zadržuje spoustu vzduchu a pozor, vzduch je skvělý izolant. Žádné vlákno se svými vlastnostmi nevyrovná tomu vlněnému. Na stránkách Bergam najdeš širokou nabídku merino oblečení nejrůznějších značek a cenových kategorií.
 
Ptáš se proč investovat do dětského oblečení z udržitelného materiálu? Tady je odpověď. 
 

Pokud stále tápeš, a potřebuješ poradit poradit s výběrem vhodného oblečení pro sebe a tvé nejbližší, napiš nám na sylvie@bergam.cz

Bergam není jenom další e-shop. Jsme tady pro vás.